duminică, 23 decembrie 2012

Despre începutul unei noi lumi. In trei.


Sîntem făcuți din începuturi și sfîrșituri, avem scris asta în codul nostru genetic. Universul însuși e făcut dintr-un început și își are scris sfîrșitul în codul lui genetic.
Citisem undeva, odată - "Relaxează-te, Universului nu îi pasă de tine!".
Si-atunci m-am relaxat.
Dacă ar fi fost înțelepți, mayașii ar fi trebuit să scrie lucrul acesta evident în calendarul lor în loc să facă previziuni despre viitor și mai ales despre sfîrșitul viitorului. Poate ar fi trăit mai mult și mai bine dacă ar fi urmat o astfel de cale, relaxantă.

În ceea ce ne privește, mayașii au avut dreptate. Sfîrșitul lumii a fost pe 21 Decembrie 2012.
Pentru noi a fost sfîrșitul unei lumi pentru că ziua imediat următoare, 22 Decembrie 2012, a fost începutul unei noi lumi.
E începutul unei lumi în 3, e începutul unei lumi despre care simțim că nu știm nimic, dar despre care o să învățăm în fiecare zi puțin cîte puțin.


Micul nostru mini-Univers

E începutul unui mini-Univers. Al nostru și al celor apropiați, din mini-Universurile învecinate.
Singurul lucru care îl face special și relevant în momentul de față este faptul că este al nostru.

Privind spre viitor nu pot să fac nici o previziune, nici măcar despre mini-Universul nostru mic. Pînă acum m-am uitat în urmă și am văzut cît e de greu să faci previziuni și interpretări corecte despre trecut.

Nu mai știu ce am făcut de sfîrșitul lumii dar știu ce am făcut în fiecare minut din prima zi din noul nostru început.
A fost cel mai frumos început din viața noastră, un început pe care îl doresc din tot sufletul tuturor celor care sînt dornici să înceapă o viață în 3.
Niciun efort nu trebuie considerat prea mare!

Il privesc si vreau să-i spun doar atît - Hai puiuț, liniștește-te, mini-Universul tău te iubește!


5 comentarii:

  1. Felicitari! Sa fie intr-un ceas bun!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim mult, Roxana! Aceleasi urari de bine si pentru voi si pentru puiutul vostru! De acum inainte veti petrece anii cei mai frumosi in mijlocul naturii in sinul familiei. Familia si natura formeaza impreuna o familie largita, asa cum trebuie ea de fapt sa fie.

    RăspundețiȘtergere
  3. E cel mai frumos început, universul doi plus unu. Să fie cu sănătate şi la ceas bun şi de-acum încolo să vă fie drumul pavat cu surprize frumoase. La mulţi ani !

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim mult, Voce de aproape! Va urez ca anul ce vine sa va miroase acasa voastra noua a prunc, sa va miroase miinile si hainele si gindurile a copil.Este cel mai frumos dar pe care un barbat si o femeie care se iubesc si-o pot face unul altuia. Eu am aflat lucrul acesta acum. La cit mai multi ani frumosi, in cit mai multi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mulţumim frumos, din păcate, pentru noi e prea târziu. Lăsăm loc tinerilor să facă acest pas şi ne bucurăm cu fiecare gând nou de copil ce se pregăteşte printre cunoscuţi şi rude. Numai bine tuturor !

    RăspundețiȘtergere